Entelektüel yayıncılıkta yeni bir açılım.

Tarihe Kayıtlar

TBMM 15 Temmuz Darbe Girişimi Araştırma Komisyonuna Verilen Cevap

Bazı kitaplar vardır, siz onu planlamazsınız; aksine, zamanın ruhu ve gereklilikleri ile gelir, sizin gündeminize oturur. Konjonktür belli, sorular verilidir. İhtiyaç öylesine acil bir şekilde önünüze gelir ki, kendi doğasını size kabul ettirir. Onu geciktiremezsiniz, çünkü zamanın ruhuyla birlikte gelmiştir ve onu o ruhtan ayırmaya kalktığınızda ya siz zamandan koparsınız ya da zaman sizden. Gereğini yapmak bir tercih meselesi değil, zihnî ya da ahlaki bir sorumluluktur.

Bu bağlamda, Tarihe Kayıtlar kitap yazma planlamasıyla değil, yukarıda çerçevesini çizdiğimiz bağlamda kaleme alınmıştır ki, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü ardından TBMM bünyesinde kurulan Darbe Komisyonu’nun Sayın Ahmet Davutoğlu’na yönelttiği sorulara verdiği cevabı içermektedir. Metin tarihe düşen bir kayıt olmak hasebiyle TBMM arşivinde yer almakla birlikte, okumak isteyenlerin hemen ulaşabileceği bir şekilde herhangi bir zeminde bulunmuyordu. O günden sonra bu konuda gelen yoğun talepleri dikkate alarak bu metni ve ekleri kitap halinde kamuoyunun takdirine sunuyoruz.

Bu kitabı satın al (Babil) Bu kitabı satın al (Kitapyurdu) Bu kitabı satın al (Idefix) Bu kitabı satın al (Pandora) Bu kitabı satın al (Hepsiburada) Bu kitabı satın al (Trendyol)

Diğer Kitapları (Ahmet Davutoğlu)

Kitap Hakkında Yorum Yazın